SI
Show menu

Slovenija kot gastronomska destinacija

22. 1. 2019
Tema okrogle mize je Slovenija, gastronomska destinacija. Kako velik je potencial kulinaričnega turizma Slovenije, kaj delamo na področju razvoja in promocije, kakšni so načrti in kaj lahko izboljšamo za gastronomsko destinacijo, kakšen bo letošnji nacionalni izbor The Slovenia Restaurant Awards, so vprašanja, na katera bodo odgovarjali strokovni sogovorniki in izjemni gostje: mag. Maja Pak (direktorica STO), Eva Štravs Podlogar (državna sekretarka MGRT), mag. Petra Stušek (direktorica Turizem Ljubljana), dr. Janez Bogataj (profesor etnologije, avtor številnih knjig), Luka Košir (Gostišče Grič, ambasador Evropske gastronomske regije 2021), mag. Niko Slavnič (predavatelj, direktor in pobudnik izbora The Slovenia Restaurant Awards). Okroglo mizo bo povezovala Marjana Grčman, voditeljica in urednica Na lepše na RTV Slovenija.
Organizator: The Slovenia. Sreda, 30. januar, 15.00–16.00, dvorana Povodni mož 1.

Novice

22.02.2023

Uspešno izpeljan 33. sejem Alpe-Adria

Sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria, ki ga že tradicionalno spremljajo ...
Preberi več >>
13.02.2023

VABILO na dogodek Alpe Adria - čezmejno povezovanje okusov, turizma in priložnosti

Kako poročiti okuse v celotni regiji? Kako to uspeva Celovcu že 5. leto?
Preberi več >>
03.01.2023

Prijave za nagrado Jakob možne še do 10. januarja

Podaljšali smo rok za prijavo in oddajo dokumentacije.
Preberi več >>
Arhiv novic »