SI
Show menu

Nagrada Jakob za turistično kakovost in odličnost

19. 12. 2014
Jakoba prejme na slovesnem odprtju sejma Alpe-Adria tisti kandidat, ki se je po mnenju komisije najbolje odzval na tokratno temo »Sodobne interpretacije kulturne dediščine lokalnih in regionalnih jedi v turistični ponudbi«. Svetovni turisti spet odkrivajo kulinarične vrednote letnih časov, predvsem pa okuse, ki izhajajo iz lokalno pridelanih živil. To so hkrati tudi izzivalna izhodišča za odkrivanje in ustvarjanje novih ustvarjalnih možnosti, ob tem pa spoznavamo posamezna okolja, njihove prebivalce, njihove šege in navade ter praznike. Zainteresirane vabimo, da se prijavite na natečaj. Prijave zbiramo do 12. januarja 2015.

Novice

22.02.2023

Uspešno izpeljan 33. sejem Alpe-Adria

Sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria, ki ga že tradicionalno spremljajo ...
Preberi več >>
13.02.2023

VABILO na dogodek Alpe Adria - čezmejno povezovanje okusov, turizma in priložnosti

Kako poročiti okuse v celotni regiji? Kako to uspeva Celovcu že 5. leto?
Preberi več >>
03.01.2023

Prijave za nagrado Jakob možne še do 10. januarja

Podaljšali smo rok za prijavo in oddajo dokumentacije.
Preberi več >>
Arhiv novic »